ETKİNLİK : Yaz Etkinliği


  Merhaba! Nasılsınız ? Şu boğucu , sıcak ve "esmeyen" günlerde bol bol kitap okuyorum ben , siz? Geçen sene bol bol yaz mimi yapıldı ancak bu sene havalar yüzünden kimse mim yapmıyor sanırım. Diye düşünürken Snoopy'nin Güncesi beni güzel bir mime etiketlemiş. Kendisine teşekkür ediyorum , onun cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz. 



1) Klasik bir soruyla başlayalım; senin için 3 kelimeyle yaz mevsimi neyi ifade ediyor?
    "Çalışmadan geçecek günleri" 


2) Yaz aylarında ne sıklıkla kitap okuyorsun?
   Yazın çok okurum. Akıcı bir kitap okuyorsam bir günde bitebilir. Akıcı değilse veya sevdiğim türde değilse 2-3 günü buluyor. Yazın çok boş olduğum için günde -yaklaşık- 5 saati kitap okumaya ayırıyorum. 

3) Yaz aylarına daha uygun olduğunu düşündüğün kitap türleri var mı?
   Tarihi aşk romanlarının yaza çok uygun olduğunu düşünüyorum. Genelde tarihi aşk kitaplarımı yazın okumaya çalışıyorum. Kışın -kapalı havasından olsa gerek- okuyamıyorum. Birde kış demek sınav demek olduğu için kafamı veremiyorum okuduğum kitaplara.  

4) Plajda kitap okuyanlardan mısın? Eğer öyleyse en son hangi kitabı okudun?
   Plaj kitap okumak için en uygun yerlerden , bence. İnsanlarının seslerinin arasında dalgaların sesi duyulur , denizin kokusu gelir. Tam kitap okumalık ortam yani! En son Percy Jackson okumuştum plajda. 

5) Ve son sorumuz; senin için yaz mevsimi hangi renktir? 
     Benim için yaz , insanın gözünü alan fosforlu bir pembedir. Belki de yaz kıyafetlerimin çoğu pembe-yeşil tonlarında olduğu için böyle düşünüyorum. Zaten genelde insanlar yazın açık renk kıyafetleri tercih ediyorlar , bu renk de bilinç altımı etkilemiş :D 

  

   Etiketlediklerime gelecek olursak ; Agnes Wood , Büyülü Ayraç ve KİTAP SARA'YI. Kolay gelsin kızlar , umarım daha önce yapmamışsınızdır :) 

6 yorum:

  1. Çok teşekkürler en kısa zamanda yapacağım, bir yandan da yaz rengini düşüneyim bari. :D Bu arada ben de tam aksine tarihi aşk romanlarını kapalı havalarda okumayı tercih ederim, o romantik hikayeleri yağmurla , karla birleştirmek hoşuma gidiyor. *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmurla da güzel gider aslında ama ben güneşli havalarda okumaya alışmışım sanırım :D

      Sil
  2. Yeyyy. Teşekkürler bebek etiket için. Sevdim soruları. Blogta boş kalmıştı. İlk fırsatta yapacağım :D .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :D Senin cevapları da merak ediyorum :D

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI