KVBT 14. Tur 1. Gün : Lanetli | Karakter Tanıtımı/Cast


   Turun ilk gününden herkese merhaba! 13. turumuzda Jennifer L. Armentrout'un yeni çıkan serisi The Wicked Saga'nın ilk kitabını konuk ettik. Kitap kadar karakterlerin de müthiş olduğunu düşünüyorum.                        
                                                                                                               
Ivy / Emma Stone 
Kitabın ana karakteri Ivy , geçmişinde çok kötü bir hata yapmıştır. Bu hata 2 yıl sonra bile peşini bırakmaz. Yaptıkları yüzünden insanlarda uzak durur ve dışarıdaki insanlara sert bir imaj verir. Düzen'e yeni katılan Ren ise Ivy'nin duvarlarını yıkmayı başarır. Ren'e göre Ivy , Cesur filmindeki Merida gibidir. Merida gibi Ivy'nin de kızıl saçları vardır ve Merida gibi asi bir karaktere sahiptir. 

Ren / Daren Kagasoff 
Kitabımızın erkek karakteri Ren  gizemli kişiliğe sahip , soğuk bir Düzen ajanıdır. Kimseye söyleyemediği sırlar yüzünden Ivy onu güvensiz bulur ve ilk başta yakınlaşmak istemez. Ancak ilk sayfalarda Ivy'nin yaşadığı bir olay Ren ile onu yakınlaştırır. Ivy ,Ren'i tanıdıkça aslında onun çok da soğuk biri olmadığını düşünür. Ren de Ivy gibi yaralı biridir ve bu yaralı saracak biri de yoktur çevresinde.

Tink
Ivy'nin görev sırasında mezarlıkta bulduğu bir peri Tink. Aslında peri de olsa Ötedünya'dan gelmiş her varlık öldürülmelidir ama Ivy onun masum yüzüne dayanamaz. Üstelik peri yaralanmıştır. Bu yüzden ondan zarar gelmeyeceğini düşünür ve periyi evine götürür. O gün bu gündür Tink , Ivy'nin evcil hayvanıdır. 

David / Daniel Craig
Ivy'nin patronu ve Düzen'in önemli bir ajanıdır. Ne kadar babacan görünse de aslında geri kafalı ve baskıcıdır. Çoğu zaman Ivy'nin delirdiğini düşünmektedir :)

Prens 
Ötedünya'nın yöneticisi. Tüm Faelerden güçlüdür , sonsuz büyü gücü vardır. Tek bir hareketi bile fanilerin nefesini kesebilir. Dünyamıza geçişler kapalıdır ama Prens sürekli Dünya'ya geçmeye çalışır. Her evrenin yönetimini istemektedir. Peri Tink'in anlattığına göre çok da çapkın bir adamdır. 

Valerie / Dakota Fanning 
Ivy'nın Düzen'e katıldığın beri en yakın arkadaşıdır. Ivy'nin aksine sosyal ve samimi biridir. Her hafta başka bir sevgilisi vardır ve hayatını anlık kararlarla yaşar.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI