KVBT 17. Tur 3. Gün : Karakter Tanıtımı




Chad Gamble : Chad , kardeşleri arasında en çapkın olanı. Aynı zamanda en komiği. Aslında kardeşleri kadar zor zamanlar geçirmiş ama o umutsuz olmak yerine hayatı ciddiye almadan yaşamaya karar vermiş. Magazin haberlerinde uslanmaz bir Kazanova gibi gözükse de sanılanın aksine daha sakin bir aşk hayatı var. 
  Chad'ın sorunları kitabın başına dile getirilmiyor ancak ilerleyen sayfalarda yaşadıklarının birazını öğrenebiliyoruz. O uçarı kişinin altında daha derin sorunların olduğunu görüyoruz. Chad'i okuyuculara sevdiren özelliklerden biri de bu. Chad, hiç sorunu yokmuş gibi gözüken ama aslında hayatından fazlasıyla sıkılan biri. Muhteşem gibi gözüken hayatına renk katacak birini arıyor. Ve sonrasında karşısına onun tam zıttı bir kadın çıkıyor.
  Chad'e uyan bir oyuncu bulmak zor. O yüzden herkesin kafasında kendi Chad Gamble'ı oluşsun istiyorum. Okurken kitabın kapağına fazla bakmamanızı da tavsiye ederim :)


Bridget Rodgers : Bridget , bu tarz romance kitaplarında görmeye alışık olmadığımız bir karakter. Uzaktan sessiz,sakin bir kadın gibi görünse de aslında sözünü esirgemeyen biri. Tam olarak sert kadın diyemem ama çıtkırıldım biri de değil kesinlikle. Chad ile sürekli atışıyorlar. Bu atışmalar kitabı akıcı kılan etmenlerden biri. 
  Bridget'in ailesine ya da geçmişine dair pek bir bilgi yok kitapta. Keşke yazar kitabı azıcık daha uzatsaydı da Bridget hakkında da bir şeyler öğrenseydik :(
  Bridget ilk kitaptan hatırladığımız bir karakterin yanında çalışıyor : Madison Daniels. Maddie , Chad'in kardeşi Chase ile birlikte bu sayede Chad hakkında çok şey biliyor. Bridget de Maddie sayesinde Chad konusunda bilgili.
  Kitapta Bridget kızıl saçlı , orta boylu ve hafif dolgun bir kadın olarak betimleniyor. Bu yüzden kitabı okurken onu Holland Roden olarak düşündüm. Oyuncu filme çekilirse de muhteşem bir seçenek olur karakterimiz için :)

  
Bayan Gore : Bridget'in deyimiyle zalim halkla ilişkiler uzmanı. Bayan Gore şirketin Chad için tuttuğu bir uzman. Uzmanlık alanı ise zıvanadan çıkmış sanatçıları,oyuncular,sporcuları doğru yola yöneltmek. Bir nevi diktatör. 
  Chad'in takımı da onu yola getirmek için Bayan Gore'u tutuyor. Bayan Gore , Chad'e düzgün bir ilişki bulmakla görevli. Aksi , disiplinli bir kadın. Onu en güzel Sandra Bullock yansıtır diye düşünüyorum. 

Madison Daniels : Maddie,serinin ilk kitabının ana kahramanı. Chad'in küçük kardeşi Chase ile birlikte. Aslında Chase onun çocukluk aşkıydı ancak abisinin arkadaşı olduğu için aralarında pek bir şey olmuyordu. Ta ki güzel bir düğüne kadar!
  Buradan sonrasını anlatmıyorum. Serinin ilk kitabı Sağdıç'ı okuyarak Maddie'yi daha yakından tanıyabilirsiniz :) 
  Kitap film olsa Maddie karakterini Emma Watson en güzel yansıtırdı.


Chase ve Chandler Gamble : Chase; Gamble kardeşlerin en küçüğü , Chandler ise en büyüğü.  Oyuncu kitabında bu iki kardeşi pek göremiyoruz çünkü her birinin kendi kitabı var. 
  Chandler kardeşler arasında en ağzı sıkı olanı. Bu yüzden Oyuncu'yu okurken onun hikayesini merak ediyorsunuz. 
  Chad gibi bu kardeşlere de uygun oyuncular koymak istemiyorum. Serimizin ana karakterlerinin nasıl tipler oldukları okuyucuların kendi kafasında kalsın :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI