Mim : Book Challenge Tag



  Merhaba! Uzun zamandır etkinlik yapma fırsatı bulamıyordum. Naz'lı Kitaplık'a beni bu güzel etkinlikte yer verdiği için teşekkür ederim! Lafı uzatmadan mim/tag e geçiş yapıyorum.



1) İlk Hayranlığım: Efsaneler Ülkesi Çin'e Yolculuk - Gülten Dayıoğlu


Okuduğum ilk kitap buydu sanırım. O zamanlar Çin diye bir ülke olduğunu bile bilmiyordum. İlkokul 2. sınıfta okumuşumdur. Üzerinden 11-12 yıl geçmiş sanırım..Sonrasında yazarın diğer kitaplarını da okudum ama hiçbirini Çin'e Yolculuk kitabı kadar sevemedim sanırım :)








2) Favori Serim: Hush Hush Serisi 


   Becca Fitzpatrick tarafından yazılan bu muhteşem seri yaklaşık 3 yıldır favori serimdir. Üzerine ne kadar 5 puanlık kitaplar okusam da Fısıltı kadar sevemedim hiçbirini. 






3) Favori Kitabım: Akilah - Fi


Favori serim hiç değişmedi ama favori kitabım her ay değişiyor nedense. Bu sıralar favori kitabım Akilah 'tan Fi. Yazarın üslubu çok farklı olduğu için sevdim sanırım :)









4) Favori Erkek Karakterim:  Patch Cipriano - Hush Hush Serisi 


Tabi ki Patch! *bloggerburadahaykırır* Zaten Hush Hush serisini sevmemin nedenlerinin başında Patch gelir. Bana göre karakteri en muhteşem erkek kitap karakteri :D 






5) Favori Bayan Karakterim: Tate Beamont - Uğursuz Kolye 


Uzun uzuuun yıllar önce okuduğum bir kitap. Tate'i kendimle eşleştirdiğim için olsa gerek favori bayan karakterimdir kendisi. İnatçı , utangaç ve hırslı biriydi. Sevdiği adamı görür görmez kendini kollarına atan kadınlardan biri değildi üstelik :) 







6) Favori Okuma Saatim: Gece Yarısı 

  Son soruya da geldik! Okumayı en sevdiğim zamanlar gece vakitleridir. Hava karardıktan sonra her saatte okuyabilirim aslında ama gece yarısı , ev sessizken okumak en güzeli. Hele o vakitlerde korku/gerilim kitapları okumak ayrı bir heyecanlı :D 


  Şimdi burada 20 kişiyi etiketlemem gerekiyor ancak ne yazık ki bu etkinliği yapmayan 20 blogger bulmak zor. Üstelik 20 kişiyi etiketlemeye üşenirim birde ben :D O yüzden etiketleyebildiğim kadar blogger ekleyeceğim aşağıya. Umarım yaparsınız! 

Agnes Wood 
Aynı Kitabın Altında
Ayşe Gül'ün Kitaplığı
Fighting!!!
Kitap Dedikodusu
Optik'in Kitap Blogu


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere..

4 yorum:

  1. Ayy teşekkür ederim. Instagram da yapmıştım ama blogta da etiketlemene sevindim. Sıkılıyordum. İyi bayramlar :* .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sıkılıyordum iyi oldu bu etkinlik :D Sana da iyi bayramlar ^^

      Sil
  2. Teşekkür eder,m :) En kısa zaman da yapacağım mimi :)

    YanıtlaSil
  3. Beni de düşünüp mimlediğin için teşekkürler! Umarım en kısa zamanda yapabilirim :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI