KVBT 17. Tur 1. Gün : Oyuncu | Yorum

    Bridget Rodgers'ın yolu ünlü Gamble kardeşlerden biriyle kesişiyor. Hem de tüm dünyanın tanıdığı yıldız beyzbol oyuncusu Chad Gamble ile.
    Chad sadece beyzbol alanında değil, kadınlar konusunda da bir oyuncu. Tüm gazetelerin hem spor hem de dedikodu sayfaları Chad Gamble'ın çapkınlık maceralarıyla dolup taşıyor. Ta ki bu maceralar Chad'in kariyerini tehdit etmeye başlayana kadar… Chad'in menajeri, oyuncunun imajının düzelmesi ve kulüple sözleşmesinin yenilenebilmesi için bir çözüm öneriyor: Aklı başında bir kadınla düzenli bir ilişki. Peki ama kim olacak bu kadın?
Orijinal Adı : Tempting the Player
Seri Sıralaması : Gamble Kardeşler (Gamble Brothers) #2
Goodreads Puanı : 4.08 (16,527 oylama)
Sayfa Sayısı : 208 sayfa
Yayınevi : DEX
Etiket Fiyatı : 18 tl
***
   Chad, Gamble kardeşlerin ortancasıdır. Gençlik yıllarında beyzbolda başarıyı yakalamıştır ve  30 yaşına gelmesine rağmen hala bir numaralı oyuncudur. Şehirde adını bilmeyen yoktur. Ancak Chad spordaki başarısıyla değil , çapkınlığıyla anılmaktadır. Spor sayfalarında bile Chad'in çalkantılı aşk hayatından söz edilir. Spor kulübü , Chad'in bu gidişatından endişe eder. Yıldız oyuncusu baş belası bir Kazanova'dır ancak onu takımdan atmak da istemezler. Bu yüzden Chad ile ilgili dedikoduları bastırmak için bir çözüm bulmaya çalışırlar.
  Chad ise medyada anlatılanların aksine her gece barlarda yatan , önüne gelenle birlikte olan biri değildir. O hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir adamdır ve bir gün Deri ve Dantel isimli barda kızıl saçlı bir kadın aklını başından alır. 
  Bridget , hayatının çoğunu işine ve kedisine adamış bir kadındır. Hayatının sadece bir akşamında bara gitmeye karar verir ve orada hiç beklemediği bir adam onunla flört etmeye başlar. Bridget , Chad'i tanımaktadır aslında. Patronun sevgilisi , Chad'in küçük kardeşi Chase'dir. Chad hakkında bilgisi vardır özellikle de ne kadar çapkın olduğuyla ilgili. Bridget , Chad'in bir oyuncu olduğunu düşünür ve onu habersiz bir şekilde bırakıp gider.
  Ama kader onları tekrar bir araya getirecektir ve bu sefer isteseler de istemeseler de bir arada olmak zorunda kalacaklardır...

  Kitap tek kelimeyle mükemmeldi! Jennifer'i daha önce okumayan yoktur diye düşünüyorum.-varsa da hemen okumalı!- Her kitapta olduğu gibi bu kitapta da mükemmel-ötesi bir üslupla yazılmış. Karakterler ,diyaloglar,kurgu falan hepsi çok güzeldi. Jennifer'in kötü yazdığı kitap mı var zaten? (Tamam , bu kadar fangirllük yeter :D ) 
  Kitap , 208 sayfa. Yani bayağı kısa geliyor okuyana. Ben de 2 saat gibi bir zamanda bitirdim. Keşke bir 200 sayfa daha yazsaydı dedim. 
  Karakterlere gelecek olursak , Chad kardeşler arasında favorim değil açıkçası. Ben daha çok büyük kardeş Chandler'ın hikayesini merak ediyorum. (Bir sonraki kitap onun.) Yine de Chad'i okurken gülmeden edemedim. Kardeşler arasında en uçarı olanı ve her hareketinin altından bir yaramazlık çıkıyor. Bridget ise onun tersine sessiz , uyumlu ve disiplinli bir kadın. Hayatında Chad gibi bir erkek olması onun prensiplerine aykırı ama ikisi de kalplerine söz geçiremiyor. 
  Kitabın en güzel kısmı Chad-Bridget atışmalarıydı sanırım. Okurken bayağı eğlendim. Bridget'in hazır cevaplılığı ve Chad'in komik soruları eğlendirdi beni. Sizin de seveceğinize eminim.
  
  Kısacası kitap çok güzeldi. Hemen okunacak ince ve eğlenceli bir kitap arıyorsanız şiddetle öneririm. 


Puanım : 5/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI