YORUM : Günahlar ve İğneler - Karina Halle

Derinize işleyen günahlardan asla kurtulamazsınız.
    Ellie, bir dolandırıcı, bir hırsız, profesyonel bir yalancı. Aynı zamanda, kendisine çektirdiklerini dünyaya ödetmek isteyen bir kaybeden. Küllerinden doğmak için büyüdüğü kasabaya geri dönüyor.
    Camden, bir dövme sanatçısı, kendisi olmaya çalışırken aldığı yaraları sarmaya uğraştıkça batıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan eski aşkı Ellie işleri daha da karıştırıyor.
   Javier, kendisini dolandırıp kaçan Ellie'nin peşine düşmüş azılı bir suçlu. Ellie'yi her ne pahasına olursa olsun elde etmek istiyor.
Bir kazananı, iki kaybedeni olan bu kedi fare oyununda kozunu doğru oynayan tüm dengeleri altüst ediyor.
 Bu baş döndürücü oyuna var mısınız?



Orjinal Adı : Sins and Needles 
Seri Sıralaması : Artist Üçlemesi #1
Goodreads Puanı :  4.06 (16,104 oylama)
Sayfa Sayısı : 400 sayfa
Yayınevi : Novella Yayınları
Etiket Fiyatı : 19 tl

***
  Ellie Watt , ailesi mesleği olan dolandırıcılıktan büyük paralar kazanmaktadır. Ancak mesleği aynı zamanda çok sayıda düşman edinmesine neden olmaktadır. Suratını her zaman ifadesiz tutar ve hayatını sevmiş gibi davranır. Aslında geçmişi onun için durmadan kanayan , iyileşmeyen bir yaradır..Bu yüzden çocukluğunu geçirdiği kasabaya geri döner. Kendisi için insanları dolandırmadığı yeni bir yaşam hayal etmektedir. 

  Camden , lisede ezilen biri olmasına rağmen yetişkinlik onu değiştirmiştir. Lisede onu küçük düşürenlerden , ona yeterince değer vermeyen ailesinden intikam almak tek düşüncesi olmuştur.
   Javier , Ellie'nin dolandırdığı adamlardan biridir. Üstelik aralarında duygusal bir çekimde olmuştur. Yıllar sonra Javier intikamını almak için Ellie'nin peşine düşer...


Javier - Ellie - Camden 
  Beğenmedim. Kurgu çok çok güzeldi , hatta son sayfalara doğru olaylar tavan yaptı ama her şey çok bilindikti. Her olayı olmadan önce tahmin edebilirdiniz. Üstelik beni rahatsız eden sadece bu değil! Karakterleri hiç sevemedim. Kitapta duygu eksikti. Sanki bilimsel bir metin okur gibiydim. Ana karakterin duygularını hissedemedim. Yazar olayları okuyucuya yansıtmakta deneyimsiz kalmış. Bu yüzden 4 gündür elimde süründü kitap.Sürekli 'bitsin,yarım bırakmayayım' diye itekledim kendimi. 
    Çeviri çok güzeldi. Kitapta yazım hataları da yoktu. Sadece yazarın kalemi çok soğuktu benim için. Dark türünde kitaplar seviyorsanız bir şans verebilirsiniz , karar sizin. 




Puanım : 3/5

4 yorum:

  1. Ben yarım bıraktım bu kitabı. -_- Okuyamadım yaa. :/

    YanıtlaSil
  2. Az kalsın bende bırakacaktım. Kitabın yarısına kadar ciddi ciddi yarım bırakmayı düşündüm :) Ama son 100 sayfada kıyamadım yarım bırakmaya :D En azından bir yorum yazarım diye devam ettim..

    YanıtlaSil
  3. Şaşırdım doğrusu.Ben bayağı iyisdir diyordum O.o

    YanıtlaSil
  4. Ara ara geçmiş.tanitimlar olmasa daha akici ve daha güzel olabilirmiş etkileyici bir sinema filmi gibiydi basarili

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI