Kargo Ne Getirmiş ? #2


   O kadar uzun zamandır internetten kitap almıyordum ki neredeyse nasıl alınacağını unutmuşum :) 
   Yine kitapyurdu.com 'dan yaptım alışverişimi. Sinir olduğum ufak tefek durum olsa da sanırım bir sonraki siparişlerimi de oradan veririm. 





   Kurtlara Söyle Eve Döndüm'ü 1 ay önce kiler indiriminden almıştım 5 tl gibi muhteşem bir fiyata. Onun dışındaki tüm kitaplar ise kitapyurdundan. Keşke Senden Nefret Edebilseydim , yabancı blogglerda sıklıkla gördüğüm bir kitaptı. Almadan edemedim.


   Alaska'nın Peşinde'yi kapağına bayıldığım için aldım diyebilirim. Çünkü şuana kadar okuduğum her blog yorumu Aynı Yıldızın Altında'yı daha çok beğendikleri ile ilgiliydi. Bu yüzden ona beklentilerim düşük başlayacağım. 
  



   Aşk Yakar kitabı dışında hiçbir kitabın ayracı yoktu. Önceden değişik ayraçlar koyarlardı kargoya şimdi aynı ayraçtan 5 tane koymuşlar. Aynı ayraçtan 5 tane koymanın anlamı nedir yani ? Haliyle kitap okuyan yakınlarıma dağıttım ayraçları. 
  


   Kitapların üzerinde kalın bir toz tabakası oluyordu diğer siparişlerimde. Sanırım depoda uzun süre beklemesinden kitapların üzerini toz kaplıyor. Her zaman ki gibi yine tozlu tozlu geldi kitaplar. Onu sineye çektim de bu yırtık nedir ? Kargocular yaptı desek diğer kitaplar sapasağlam. 



   Bir diğer sorun da Gabriel'in Cehennemi kitabında. Kapağın arkasındaki alevlerin üstündeki parlak kısım git gide soyuluyor. Resimdeki o beyaz kabarıklık resmi çektikten sonra döküldü. Daha fazla soyulmasın diye özel bir yere koydum kitabı. 

   Fiyat konusuna gelecek olursak , çoğu kitabı ikili tekliflerden aldığım için her biri ortalama 14-15 tl gibi bir fiyata geldi. Diğer kitapyurdu alışverişlerime göre daha hesaplı oldu. Ancak dediğim gibi toz ve yırtık olayları beni çok sinir ediyor. Diğer siteleri denemek tek çözüm olacak gibi :(

6 yorum:

  1. Çok güzel kitaplar, keyifli okumalar dilerim. Kurtlara Söyle Eve Döndüm'ü çok mükemmel bir fiyata almışsın. Bu arada Okuoku'yu önerebilirim. Ben iki kez sipariş verdim ve hoşuma gitti. :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Her sene kiler indirimden kitap alıyorum , çook hesaplı oluyor gerçekten. Okuoku'yu deneyebilirim. D&R siparişleri eksik geliyor diye duymuştum ama okuoku hakkında kötü yorum duymadım :)

      Sil
  2. Ben genelde kitapyurdu'ndan alıyorum sorun yaşamadım şu zamana kadar,sanırım bir kez bir kitabın kenarı yırtık gibi gelmişti hatırladığım başka bir sorun olmadı.Şanslıymışım yani :D Kurtlara Söyle Eve Döndüm'ü fuardan almayı düşünüyorum ben de :D Ayrıca Keşke Senden Nefret Edebilseydim ile Alaska'nın Peşinde'yi almakla çok iyi etmişsin,ikisi de çook beğendiğim kitaplardan.İyi okumalaar ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke Senden Nefret Edebilseydim'i yüksek beklentilerle aldım umarım güzel çıkar :D Benim de kitapyurdundan yaptığım 10 siparişin 2'si falan bozuk geliyor ancak ben hepsinin düzenli bir şekilde kargolanmasını tercih ederim :)

      Sil
  3. Kitaplar çok iyi keyifli okumalar sana *.* Tavsiyem Okuoku'ya git. Uygun fiyatlar, UPS gibi iyi bir kargo şirketi ve her gönderilen sipariş de alınan onaylar var. Ayrıca en önemlisi de kitaplar kutuların için de hiç bir sorun çıkmadan elimize ulaşıyor. Değişik ayraçları var. Sitenin de kampanyaları oluyor. Bakmanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuoku kampanyalarından birkaçını görmüştüm ve gerçekten çok güzel kampanyalar :D Sadece yeni siteler denemekten çekiniyorum sanırım :) kitapyurduna alıştım gibi :D Yine de o kitapların üzerinde biriken toz beni sinir ediyor! En kısa zamanda Okuoku'yu deneyeceğim :)

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI