Yaz Favorilerim!



  Yorumbaz 'ın paylaştığı harika bir yayın var. Uzun zamandır yapmak istiyordum da üşengeçlikten bir türlü el atamamıştım aslında. İyi ki bu etkinlik tarzı postu yayınlamış kendisi :) 
   Yaz ayları boyunca okuduğum ve beğendiğim kitapları aşağıda sizinle paylaşacağım. Ne yazık ki bu yaz yeterince kitap okuyamadığım için listem birazcık kısa oldu. 




İlki Trend Yayınevi'nden :) Konusu gerçekten farklı bir kitaptı. Detaylı yorumum için sizi buraya alalım.


Herkese hitap etmediğini düşündüğüm bir kitap. Bana göre harikaydı ancak çoğu okuyucunun beğenmediğini gördüm. Karar sizin yani :D Yorumum için buraya tıklayın.

Okumak için çook geç kaldığım bir kitap diyebilirim. Yazarın anlatımı bazı yerlerde sıksa da çok akıcı bir kitap. Kapağı da çok güzel :) İşte yorumum burada.




Bu yaz okuduğum en güzel kitaplardan biri diyebilirim. Ancak yazarın okuduğum en iyi kitabı diyemem. Serinin ilk 2 kitabı çok daha güzeldi. Yorumumu inlemek isteyenler için. 


Yorumunu yazmaya üşendiğim harika bir kitap! Julie Garwood'un diğer kitaplarını okuyup bunu 'o kadar güzel' bulmayanlara inat ben çok beğendim :D 



  Yapmak isteyen herkes yapabilir :) Linkinizi yorum olarak atarsanız sevinirim :) 

5 yorum:

  1. Ben de yaptıııım ^^ http://nazlikitaplik.blogspot.com/2014/09/yaz-favorileriim.html

    YanıtlaSil
  2. Süpermiş. Kitap seçerken bu blogu kılavuzum yapabilirim :) eline sağlık… bende bir hikaye yazıyorum. Kitapçı raflarında olmasa da bir tıkla ulaşabilirsin dilersen ;) http://enderhisarli.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bakıyorum , umarım en kısa zamanda kitapçı raflarında da bulabiliriz ^^

      Sil
  3. Ne güzelmiş ben de yaparım belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yap yap :D Belki arasından okumadığım varsa listeme eklerim :)

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI