Kütüphane Yolculuğum #2 ve Kiler Kitap İndirimi




  Herkese merhaba! Dün hiç üşenmedim , bizim eve o kadar uzak olmasına rağmen Kiler'e ve kütüphaneye kadar gittim. Kiler'in geçen sene ki kitap indirimi başlamış. Bilmeyenler için Martı Yayınları başta olmak üzere çoğu yayınevinin kitabı 4-5-6 tl.
   Sevinerek gitmiştim ama bir de ne göreyim!
Geçen sene o kadar düzenli konulan kitaplar bu sene resmen kitap standına 'atılmış.' Hepsi tozlu ve çoğu ikinci el kitap gibi eskimiş. Sanırım geçen seneden artan kitapları üste koymuşlar. Alttakiler daha düzgündü ama onlarda tozluydu. Ne kadar sinirlendim anlatamam. Geçen seneki indirimden 8-9 kitap almış olan ben bu sene 2 kitap aldım. Daha da almayı düşünmüyorum. 



     Gölge ve Kemik! Görür görmez elime aldığım bir kitap oldu. Geçmişin Kanı ise Kan Günlükleri'nin ikinci kitabı. İlki bende vardı ama okumadım daha. Güzel mi yoksa kötü bir seri mi bilmiyorum. Ne akla hizmet aldıysam :D 
not : Üzerindeki sarı etiketleri eve gelir gelmez çıkardım. Sarı etiketlerdeki 9.95 , 7.95 fiyatlarına aldırmayın. O fiyatların yarısı kitapların gerçek fiyatları :) Bu iki kitaba yaklaşık 9 tl gibi bir şey ödedim. 

***

  Elimdeki Civa kitabını bir türlü bitiremedim. O tarz (polisiye/gerilim) kitaplarını hiç bitiremiyorum zaten. O yüzden kütüphaneye gittim. (Kitaplığımda okunacak 50'ye yakın kitap var ve ben kütüphaneye gidiyorum. *AlkışSesleri*) 




    Aldığım kitaplara gelecek olursak. Bende Ruhun Ateşi vardı o yüzden kütüphanede Aşkın Ateşi'ni bulunca hemen aldım. Sonra Çocuk Bölümü'ne geçiş yaptım. Çünkü tüm Harry Potter , Percy Jackson kitapları orada. Wardstone Günlükleri'nin ilk iki kitabını aldım. Arkadaşım öve öve bitiremiyordu çünkü :) 



   
  Şimdilik bu kadar. En kısa zamanda okuyup geri götürebilirim umarım :) 

4 yorum:

  1. Selam kiler indirimlerini bende dört gözle bekliyordum. Iyi oldu. Bizim burada ki kilerde pek özenmiyor kitaplara ama yinede bakıcım. Güzel kitaplar çıkıyor aradan. Kan günlüklerine gelirsek :) benim çok severek okuduğum bir seri zaten kitaplar birer günde bitiyor. Iyi ki almışsın ama üçünü art Arda oku derim. Bloğumda yorumladım ama bakma spoi var . Artık daha dikkatli yapıyorum yorumlarımı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim buradaki Kiler çalışanları da hiç özenli davranmıyorlar. Nasıl olsa kırılmaz, yırtılmaz diye düşünüyorlar herhalde. -_-
      Kan Günlükleri hakkında hiç yorum okumadım o yüzden emin olamadım seriden güzel mi değil mi diye :) Alırken şüphelerim oldu doğrusu :D İncecik kitaplar zaten hemen biter diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. İyi okumalar :) Ayrıca kiler'i de ilk defa duyuyorum. İzmir'de var mıdır acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternette yazdığına göre İzmir'de şubesi yokmuş :(

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI