CNR Kitap Fuarı!




   Herkese merhaba! Resimden ve başlıktan da anlaşılacağı gibi geçen gün CNR kitap fuarına gittim. Tüyap'a göre çok küçük bir fuar. Yabancı , Aspendos , Nemesis , DEX vb. yayınevlerinin katılmaması da beni hayal kırıklığına uğrattı. Gelecek sene daha fazla yayınevinin katılacağına eminim :) 


Martı Yayınları : En çok indirim yapan yayınevlerinden biriydi. 5,10 ve 15 tl lik kitapları standı doldurmuş. Yeni çıkan kitaplarını bile 10 tl den veriyorlar! Fuara gidecekseniz Martı standına uğramayı unutmayın! 

Epsilon Yayınları : Umutsuz kitabı normalde 22 tl. Ben 15 tl 'den aldım. Daha fazla kitap alırsanız daha fazla indirim yapıyorlar. Satış görevlileri de gayet sıcakkanlıydılar :) 

Altın Bilek Yayınları : Stand görevlisi bir bayan dışında diğer görevlilerin çok ilgilenmediğini üzüntüyle söylüyorum. Fiyat sormak istediğini zaman 2-3 kere tekrar etmeniz gerekiyor. 
    Standa Arkadya yayınlarının kitaplarının da bulunması çok hoştu. %40 civarı indirim yapmışlar ve koydukları ayraçlarında çok güzel olduğunu belirtmek isterim.

D&R : Yeni çıkan kitapların çoğunda %25 indirim yapmışlar. Ama o kadar kalabalıktı ki kitaplara bakamadım bile. Görevlilerinde pek ilgili olduklarını söyleyemeyeceğim. 

Ephesus Yayınları : Ephesus standı o kadar harikaydı ki! Satış görevlileri çok ilgili ve sıcakkanlıydılar. Üstelik aldığım kitaplara %50 indirim yaptılar. Ayrılırken içimden keşke daha fazla kitap alsaydım dedim. Eğer seneye de gidersem 7-8 kitap almayı planlıyorum. 
   Aklınızda Ephesus'tan bir kitap almak yoksa bile standa uğramanızı tavsiye ederim. 

Pegasus Yayınları : Stand görevlilerinin bazıları çok ciddiydi. Ayrıca şuna da değinmeden geçemeyeceğim. 22 tl lik kitapları 19 tl 'den satıyorlar. İnternette bundan çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Bu kadar satış yapan bir yayınevi bu kadar uçuk fiyatlarla fuara katılmasın daha iyi! 

not :   Çok vaktim olmadığı için sadece bu kadar standa bakabildim. 


Aldığım kitaplar.
Ayraçlarım <3






2 yorum:

  1. Yapılan o indirinler standart mı, yoksa kişiye ve duruma göre değişiyor mu? Bu sene kaçırdık seneye artık. Teşekkürler bu güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu yayınevinde standarttı. Ancak kişiye göre değişen yayınevleri de var. Örneğin Ephesus'a ne kadar konuşursanız o kadar fazla indirim yapıyorlar :)

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI